2018.01.23. kedd
névnap: Zelma
Bulvár

Visszatérnek a Fresh lányok?

2014. július 19. 19:18
Újra hódítanak a Fresh-lányok, akik hosszú éveken keresztül Magyarország legnépszerűbb lánycsapata volt. Dalaik vezették a slágerlistákat, látványos klipeket készítettek és szinte minden nap felléptek valahol. Az elmúlt években azonban nem igen hallhattunk felőlük. Nemrégiben azonban Andi és Viki újra belevetette magát a munkába.

A kilencvenes évek népszerű magyar zenekarai virágkorukat élik. A közelmúltban ismét összeállt a Bestiák és a Happy Gang, legújabban pedig Andi és Viki döntött úgy, hogy felpörgetik zenei karrierjüket, és bebizonyítják, nem véletlenül volt a Fresh éveken át az elsőszámú lánycsapat Magyarországon.

Gyulai Viktória arról beszélt a Reflektor stábjának, hogy nekik nem kellett újra összeállniuk, hiszen sosem mentek szét.
"Működtünk, fellépéseink voltak, csak nem olyan intenzitással, mint régen. Jöttek a tehetségkutatók, és mi a háttérbe szorultunk, illetve nem is készítettünk új dalt, nem volt mivel előjönni. Most viszont csináltunk egy új dalt, úgyhogy elég sok fellépésünk van" - árulta el Viki, aki Andival kifejezetten élvezi, hogy nagyobb lett a pörgés az életükben, ugyanis saját bevallásuk szerint belül még mindig képesek a huszonéves lányok lelkületével és hevületével szemlélni az életet.

Egy valami azonban megváltozott körülöttük, bekerültek a soha meg nem unt retro kategóriába.

Forrás: RTL Klub Reflektor
További Bulvár hírek