2018.01.23. kedd
névnap: Zelma
Bulvár

Győzikéből tanár lehet

2014. augusztus 13. 15:14
A tanévnyitón rábízzák a vendéglátást, beiskoláznák, de oktatóként is számítanak Gáspár Győzőre. A Kemény János Műszaki és Kereskedelmi Szakképző Iskolában különös tanév kezdődhet - írja a Borsonline.

Korai temetni Győzikét! Miután a TV2 elbocsátotta, és a jelek szerint az RTL Klubon sem róla szól majd az ősz, a salgótarjáni rapper előtt az élet új területein nyílnak nagyszerű lehetőségek. A Bors megtudta, hogy Győzikét egy fővárosi szakképző intézetbe hívják oktatni, de nem csak hentesként tartanak rá igényt, fejlődési lehetőséget is biztosítanának a számára.

Megfelelő végzettség hiányában vendégelőadóként adnánk neki lehetőséget az iskolánkban, de arra is van mód, hogy átképezzük ácsnak, szakácsnak vagy akár számítógép-szerelőnek is - magyarázta a Borsnak az intézmény igazgatója, Fidler Gábor. - Ugyanakkor szeretnénk, ha a tanévnyitó ünnepségen fellépne, sőt hentes végzettségével a megnyitót követő állófogadáson rá is bíznánk az ételek összeállítását, felszolgálását. Egyelőre még nem sikerült vele egyeztetnünk erről, de remélhetőleg ha hazatér a nyaralásból, akkor erre is hamar sort keríthetünk. Augusztus 31-ig be tud majd iratkozni hozzánk - magyarázta a diri.

A további részleteket ide kattintva olvashatják el: link
További Bulvár hírek