2018.01.23. kedd
névnap: Zelma
Bulvár

Miért szakított Dobó Kata a kedvesével?

2014. november 15. 08:27
Váratlanul ért mindenkit a hír, hogy véget ért Dobó Kata és párja szerelme. A színésznő hat év után különvált Gulyás Leventétől, közös gyermekük apjától.

Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot a pár szakításáról. Dobó Kata és Gulyás Levente mindig kínosan ügyelt arra, hogy magánéletük tényleg csak az övék legyen. Ritkán tettek kivételt, ám ekkor is a színésznő nyilatkozott, legutóbb a Reflektornak egy filmbemutatón. Arra a kérdésre, hogy kivel érkezett, a színésznő a következőket válaszolta:
"A párommal, aki nagyon sokat dolgozik, de most mégis szakított időt. Fontosak ezek a közös élmények, amikről aztán majd beszélgetünk. Ha ő kimarad ebből, ez olyan, mintha elmennék nélküle nyaralni oda, ahol még nem voltunk" - nyilatkozta korábban a színésznő.

Dobó Kata és Gulyás Levente hat évig éltek együtt. A békéscsabai színházban ismerkedtek meg egymással. Ekkor a férfi még két gyermeke édesanyjával élt. Később Kata egy díjátadón titokzatosan csak ennyit mondott: "nagyon boldog vagyok". A színésznő éveken keresztül kiegyensúlyozott volt, láthatóan idilli családot alkottak, amelyben mindenki megtalálta számításait.
"Jó pár éve el tudom hinni, hogy alkalmas vagyok, jó vagyok, szerethető vagyok."

Közös gyermeküket, Szofi érkezését nagyon várták. Kata akkor meghatottan adott interjút az anyai örömökről.
"Megtaláltam azt az embert, akivel ez a világ legjobb dolga lesz. Ez nagyon fontos" - mondta akkor boldogan.

A Fókusz stábja megkereste a színésznő menedzsmentjét, akitől azt a tájékoztatást kapták, hogy a színésznő egyelőre nem szeretne a szakításáról nyilatkozni.

Lapinformációk szerint úgy tűnik, hogy Dobó Kata a békéscsabai Jókai Színháznak is búcsút intett, ahol annak idején megismerkedett Gulyás Leventével, a teátrum zenei vezetőjével. A színésznő fényképe még látható a színház aulájában, akárcsak az intézmény honlapján, de az idei bemutatók szereposztásaiban már nem találni a nevét.

Forrás: RTL Klub Fókusz
További Bulvár hírek