2018.01.24. szerda
névnap: Timót
Bulvár

Pásztor Anna: engem az ünnep minden mozzanata elkápráztat

2014. december 19. 16:58
New Yorkban, Londonban és Madridban tanult táncművészetet, majd elvégezte Gór Nagy Mária színitanodáját. Pásztor Anna tíz évvel ezelőtt testvérével, Sámuellel alapította zenekarát, az Anna and the Barbies-t. Háromszor nyerték el a legnagyobb magyar popzenei elismerést, a Fonogram díjat. Az áttörést a Márti dala című számuk hozta meg, amelyben arra buzdítják az embereket, hogy "kezdjenek el élni".

Annának tavaly született a kisfia.
"A párommal huszonnégy éve élünk együtt. Időm lett volna férjhez menni, mégsem tettem. Ezt egy hivatalos papír már nem tudja jobban megerősíteni. A kisbabánk, Benjamin egyéves, és remekül érzi magát a koncerteken. Ugyanis a párom, aki építészmérnök, most főállású apukaként mindenhova elkísér Benjivel. Sőt a nagymamát is visszük magunkkal. A dédit is csak azért hagyjuk otthon, mert már kilencvenkét éves" - mondja Pásztor Anna, a Rising Star című tehetségkutató zsűritagja, aki családjával együtt nagyon várja a karácsonyt.

"Benjamin életében az első karácsony, amit valamennyire értékelni tud. Tavaly ugyanis csak egy hónapos volt. Engem az ünnep minden mozzanata elkápráztat, a faállítástól a csillagszóró fényéig. Emlékszem, hogy gyerekkorunkban anyukám kézzel készítette a karácsonyfaégőket. Méghozzá úgy, hogy különböző lámpaizzókat teleragasztott flitterekkel. Amikor elmúltak az ünnepek, a kiságyam fölé rakta a csillogókat. Ezért van, hogy az öcsémtől évtizedek óta csak olyan ajándékot kapok, ami fényesen csillog-villog" - meséli Pásztor Anna, aki nemcsak énekel, színházban is játszik, és koreográfusként is megállja a helyét.

Forrás: ügyes
További Bulvár hírek