Japánból érkezik a Dreher legújabb söre

2018. March. 18. 04:00

„Szuperprémium” kategóriájú japán sört dob piacra Magyarországon a Dreher. Az Asahi Super Dry világszerte több mint 50 országban van jelen, a régióban a magyar az első piac, ahol bevezetésre kerül a termék.

Egy japán sör lesz a Dreher egyik nagy dobása 2018-ban. A sörgyártó-forgalmazó tavasztól vezeti be a magyar piacra az Asahi Super Dry-t, Japán elsőszámú prémium – vagy ahogy a pozícionálásban megfogalmazták – „szuperprémium” sörét.

Az agrárszektor.hu a Drehertől megtudta, hogy már márciustól árusítják a terméket, amelynek bolti ára 250-300 forint között lesz. A bolti és a HORECA (éttermi, szórakozóhelyi) forgalmazás egyaránt 330 ml-es, üveges formátumban történik, csapolva egyelőre nem kapható a sör. Az elsődleges fogyasztói célcsoportot 25-40 év közötti, az átlagosnál magasabb jövedelemmel rendelkezők jelentik, a márkaismertség felépítése – azaz a marketingkampány - májustól kezdődik. 

A sört Olaszországban gyártják, innen látják el a magyar piacot is. A termék gyártási technológiájának különlegessége, hogy exkluzív minőségű malátát és komlót használnak, az igazi ízélményt pedig rizs hozzáadásával érik el. A Dreher egyelőre nem tervezi a magyarországi gyártás bevezetését.

Forrás: agrárszektor.hu