2017.12.11. hétfő
névnap: Árpád
Sportoló

Rubint Réka

2013. november 20. 15:24
Üzenet a makulátlan külsejű és minta életet `elő "fotelforradalmároknak"!
Szem`elyes találkoz`oink során és olvasva a 4 lány elmúlt napjainak beszámol`oit döntöttem úgy, h nem hagyom sz`o nélkül a történteket...
Itt van ez a 4 csodás Nő! Több ezer jelentkező közül lettek kiválasztva, vállalva ezzel a "nyilvánoss`agot"! Elkezdtek egy 5hetes átalakít`o programot, amely követhető itt, a FB oldalon is. J`ol láthat`o, h ez minden, csak nem sétagalopp! Kem`eny edzések, tudatos, következetes napirend, étkezés, amely a "régi" életükhöz képest `oriási változást és kihîvásokat eredményezett számukra!
A "nagy megmond`o" mit tesz?! Mivel a nyomukba sem képes lépni, kritizálja Őket! Leírja, kommenteli a tutit! Ostoba, hozzá nem értő m`odon! Persze, h a negatív sorok nyomot hagynak a lányokban! Azért, mert még nem telt el annyi idő, h megedződtek volna a lelki nyomorultak támadásait`ol!
Mégis azt vallom, hogy ilyenkor kell megemelni 2centivel a fejet, s büszkén haladni előre a cél felé, hiszen a legnagyobb elismerés az irányukba érkező támadás!
Lehet utánuk csinálni, munka, gyerek,család mellett, p`eldát mutatva egy egész országnak, mert ne feledjük el, hogy ezt az oldalt heti 2,5millio ember nézi és 520.000 tagja van!
Hajrá csajok! Veletek vagyunk!
A "yesss" faktor a Tiétek, s az eredményt SOHA, SENKI nem veheti el Tőletek!!!
További cikkek