Fitneszmodell lett Zimány Lindából

2017. október 13. 06:19

Aki követte Zimány Linda posztjait, láthatta, hogy ezerrel készül valamire.

Mivel őt gyakran hívják fotózásra, nincs abban semmi rendkívüli, hogy 365 napig formában kell, hogy tartsa magát, de arra, hogy fitmodell-versenyen fog indulni, kizárólag a közvetlen környezetében tudták csak.

Több hónapos felkészülés előzte meg azt a formát, amellyel most büszkén léphet a fitmodellek közé hétvégén, a 15. Fitparádén a Mom Sportban.

A Tímea Majorova nevével fémjelzett verseny Közép-Európa egyik legnívósabb fitneszeseménye, amelynek az eddigi győztesei rendre világbajnokok lettek a Fitparade Fitmodel World-győzelmet követően.

Felkészítő edzője, Németh Eszter szerint tanítványa precízen és alázatosan végrehajtotta az általa összeállított programot és a diétát. Készen áll arra, hogy a több mint 100 fős mezőnyben versenyre keljen az ellenfeleivel.

A Fitparádé szombatja az erő fesztiválja, a vasárnapi programok pedig a szépség köré csoportosulnak. A családdal érkezőknek vasárnap gyerekzónát nyitnak a Mom Sport kertjében, ahol egész napos sport, aktív és szórakoztató programokkal várják a legkisebbeket is. A napijegy 2500 forint, de nyugdíjasoknak, gyerekeknek és XII. kerületi lakcímkártyával ingyenesen látogatható a rendezvény.

Forrás: Sztárklikk