Kétszer küzdött meg a rákkal az Első Emelet énekese

2018. június 14. 10:44

Patkó Béla Kiki, az Első Emelet énekese tizenkét éve egészséges, miután a kétezres évek elején kétszer is megküzdött a rákkal.

A zenész keveset beszélt küzdelméről, most azonban a Story-nak hajlandó volt megnyílni.

„Nem álltam le akkor sem, hetente műsort vezettem a Juventus Rádióban, dolgoztam a Művészetek Palotájában, de a sportot sajnos mellőznöm kellett, bár hatéves koromtól atletizáltam. Nekem a sport olyan, mint másnak a cigi, az alkohol vagy a drog. Ha nem csinálhatom, elvonási tüneteim vannak...” – mesélte Kiki.

„Ám hiába igyekeztünk nem nagy dobra verni, hogy valami nincs rendben velem, mégis kitudódott. Nem akartam hazudni, így ha kérdezték, elmondtam, mi a helyzet, de ahogy akkor sem, ma sem szeretek róla beszélni. Az életem múltjának a része, ahogy azon kívül nagyon sok minden. Azt hiszem, a gyógyulásomhoz nagy részben hozzájárult a pozitív gondolkodás, hogy mindig előre néztem, céljaim voltak. Ezért sem szeretem, ha velem kapcsolatban mindenkinek ez az időszak ugrik be rólam. Ez két év volt az életemből, viszont színpadon sokkal több időt álltam” – mondta az énekes.

Forrás: Story