Itt internetezhet ingyen Budapesten - térkép

2017. november 18. 20:26

A Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatóságától származók információk alapján az önkormányzat 21 helyszínen biztosít Wifi-hozzáférést Budapesten, melyekhez bárki csatlakozhat - írja a Pénzcentrum.

A Margitszigeten illetve a Deák Ferenc tér és közvetlen környezetén kívül ezek a BKK által fenntartott hozzáférési pontok, melyek logikusan a vállalat ügyfélközpontjai előtt kerültek kialakításra.

A Margitszigeten a sétányokon, a parkokban és a futókör egy részén elérhető az internet, a leginkább kieső helyszín pedig a Kőbánya-Kispest közlekedési csomópont.

Az I. kerületi Budavári Önkormányzat a budai Vár teljes területén nyújt wifi-szolgáltatást, ez azonban, csak a helyi tájékozódást és a látnivalókról található információk elérhetőségét teszi lehetővé, továbbá a helyi vendéglátóhelyek weboldalai szintén elérhetőek.

Az V. kerületben az Aranytíz Kultúrházban (Arany János utca 10.), a Széphárom Közösségi Térben (Szép utca 1/b) és november 20-tól a Mérleg utca 9-ben nyíló Belváros Közösségi Térben lehet ingyenesen hozzáférni az internethez.

A VI. kerületi önkormányzat a Hunyadi téren és a Benczúr kertben biztosít ingyenes internetet, valamint a kerület egészségügyi intézményeinek jelenleg zajló felújítási programja is kiterjed az ingyenes internetszolgáltatás telepítésére.

A VII. kerületi polgármesteri kabintet tájékoztatása szerint a kerületben három helyszínen, a Garay téren, az Almássy téren és a Kéthly Anna téren érhető el ingyenes internet.

A VIII. kerületeben található a legtöbb önkrományzati Wifi-pont. Ingyenes internetcsatlakozási lehetőség van a Gutenberg téren, a Horváth Mihály téren, a Kálvária téren, a Losonci téren, a Mátyás téren, a Mikszáth téren, a Teleki László téren, a II. János Pál pápa téren, valamint számos kerületi háziorvosi rendelőben is.
Forrás: Pénzcentrum/Sztárklikk