"Juhász számára idő előtt véget ért a kampány"

2018. February. 13. 11:33

Habár Juhász Péterék a következő napokban telefonos kampányt indítanak, a kérdés, mire megy majd ezzel az Együtt, a pártelnökről ugyanis a hétvégén több lap azt írta: bántalmazta volt élettársát, három nagyobb gyermekének anyját. Ezzel kapcsolatban a hvg.hu által megkérdezett szakértő azt mondta, Juhász számára idő előtt véget ért a kampány.

Az elkövetkezendő napokban Juhász Péter elnök és a párt egyéni parlamenti képviselőjelöltjei hívják majd fel telefonon az állampolgárokat, hogy az Együtt jelöltjének támogatására kérjék őket.

A párt közleményben jelezte: továbbra is nyitottak az egyéni választókerületi együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártokkal.

"Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják" – írták.

Az Együtt elnöke a napokban kirobbant botrányról azt mondta: csupán rágalomhadjárat folyik ellene, így az érintett sajtótermékek ellen rágalmazás miatt pert indít. Hozzátette: az állítások hamisak, a bíróságon tudja bizonyítani igazát, a különböző szakvélemények is az ő álláspontját támasztják alá. A politikus hangsúlyozta, hogy az ügyet nem a nyilvánosságban akarja kiteregetni, mert azzal a gyerekeinek árt.

 

Forrás: Sztárklikk