Karácsony Gergely tudja, ki az áruló

2017. December. 10. 16:45

Gyorsan pörögnek az események az MSZP háza táján. Információnk szerint a pártban sokan kifogásolják, hogy Molnár Gyula gyakorlatilag már el is fogadta Karácsony Gergelyt, mint az MSZP miniszterelnök-jelöltjét, holott csak arra volt mandátuma, hogy ezt köszönettel vegye és hogy jelezze: a párt megfontolja ezt a lehetőséget.

Az elnökségben és a megyei elnökök körében sokan kifogasolják, hogy nem tudjak Karácsony ajánlatának részleteit. Csak pletykák terjengenek a Párbeszédnek adandó listás képviselői helyekről és átadandó erős egyéni körzetekről.

Nem véletlen, hogy a tegnapi programbemutató rendezvényen a legnagyobb tapsot Kunhalmi Ágnes kapta, aki Karácsony bejelentkezésével hátrébb szorulhat a kampányban. Sokan sürgetik a megállapodást a 106 körzetben a DK-val. Azt mondják: enélkül nem szabad elmenni az ünnepekre, mert nagy csalódás lenne a kormányváltást akaró szavazók számára.


Hátba támadták Karácsonyt

Kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely arról beszél, nem lelkesedett már azért sem, hogy ő a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Karácsony az Indexnek megerősítette, hogy ő beszél a felvételen.

"Alapvetően az az érzésem, hogy a faszért hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem"- mondja a hangfelvételen Karácsony.

A rövid hangfelvételből kiderül, hogy Karácsonynak úgy hiányzott a miniszterelnök-jelöltség, mint púp a hátára. "Annyi hatása volt, a PM felment 0 százalékról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk" - hangzik el a felvételen.

Karácsony elnézést kért

"A stílusért persze elnézést kérek, de úgy tudtam, hogy a barátaimmal beszélgetek, őszintén. Sajnálom, hogy valaki visszaélt a bizalmammal. Pontosan tudom, hogy ki készítette a hangfelvételt, de nem fogom elmondani."


Az Index úgy tudja: az Együtt hétfői elnökségi ülésén rögzíthették a hangfelvételt.
Forrás: Sztárklikk