Kósa Lajos is retteg az utcai erőszaktól

2017. September. 13. 13:42

Miközben végig a korrupcióról beszélt az ellenzék, úgy készül a tavaszi választásra, hogy az van felírva a pólójukra: Gyertek, milliárdosok, van itt olcsóért minden! - fogalmazott a Magyar Időknek adott interjúban Kósa Lajos.

A kormánypárti napilap rákérdezett arra is, hogy az előttünk álló választások kapcsán a Fidesz a kampányidőszakban milyen jellegű politikai támadásokra számít?

Kósa Lajos nem kertelt, a Fidesz kommunikációs füzérét tovább szőve veszedelmes képet rajzolt elénk:

"A különböző, hevesen ellenzéki törpeszervezetek rendkívül agresszívak, a vezetőik szerint utcai erőszakra, zavargásokra van szükség a kormány megdöntéséhez. Vágó Gábor ellenzéki aktivista például azt mondta, hogy ki kell lépni a jogszerűség kereteiből, és törvényellenes, agresszív cselekményekkel kell felhívni a figyelmet a kormánnyal kapcsolatos problémákra. Folyamatosan az erőszakról és arról beszélnek, hogy a törvényes rendre fittyet kell hányni."

Egy rapid guglizással megpróbáltuk megkeresni Vágó Gábor idézett mondatait, de egyelőre nem találtunk olyat, hogy ő valamikor is az utcai erőszak szükségességéről beszélt volna. Úgy tűnik, hogy Kósa Lajos sajtófigyelője ügyesebb nálunk...
Szerző: Márkus