Senki nem születik miniszterelnöknek

2017. December. 10. 19:11

Sajnálom, hogy Gyurcsány Feri kapásból azt mondta, hogy Karácsony Gergely nem alkalmas miniszterelnöknek. Javaslom méressük meg a dolgot egy baloldali előválasztáson, erre még van idő.

Ne egy másik párt vezetője döntse el, hogy ki alkalmas, és ki nem, hanem a választók.

Ezt csinálják az amerikaiak, és a Franciák, amikor előre kiválasztják, hogy kit indítsanak a fő ellenféllel szemben. Remélem a mi oldalunkon mindenki úgy gondolja, hogy a Fidesz a fő ellenfél.

Az biztos, hogy senki nem születik miniszterelnöknek, de szerintem egy polgármesteri előélet jó iskola. Abban ugyanis előjön az is, ha valakinek diktatórikus hajlama van, és az is hogy tud-e csapatban dolgozni.

Én szívesen dolgozok egy olyan csapatban, ahol Karácsony Gergely húzza a szekeret, számomra az is pozitív, hogy a feleségemhez hasonlóan egy kis szatmári faluból származik. A rendezvényünk bebizonyította, hogy igenis tudunk szakmai alternatívát felmutatni valamennyi fontos területen.

Vidékpolitikai, és mezőgazdasági kérdésekben bárhol, bárkivel hajlandó vagyok vitázni, mert csak a valós megmérettetés döntheti el, hogy ki mire képes.

A kemény nap után rám fér a pihenés, de hétfőn újult erővel tolom a szekeret, aminek a húzására szerintem a Gergő igenis alkalmas. Mindenesetre egy a fontos mindegy, hogy húzzuk, vagy toljuk, haladjunk előre.
Szerző: Gőgös Zoltán