Tibi atya durván kiakadt Orbánra

2018. március 18. 07:28

Az ország egyik legnépszerűbb Facebook-oldalának általában nem nagyon politizáló gazdáit Orbán március 15-i beszéde hozta ki a sodrából.

Tibi atya Orbán Viktor március 15-i beszédén annyira kiakadt, hogy korábbi meggyőződése ellenére kormányváltást sürget, "politikai hízónak" titulálva a regnáló kormányzat tagjait - írja a hvg.hu.

Az oldal üzemeltetői azt írták, alapvetően a káosznál a "szar rend is jobb", ezért eddig nem gondolták, hogy a "mindegy, csak ne ez" elvének lenne értelme. A miniszterelnök az ellenzéket nem is olyan burkoltan fenyegető kijelentése után viszont ebben megváltozott a véleményük.

Mint a kommentekből kiderül, nem minden követőjének tetszik Tibi atya politikai megszólalása (hogy egy alapvetően ironikus oldal egyáltalán politizál), de az oldal üzemeltetői keményen válaszolnak az ilyen típusú kritikákra. Előkerülnek természetesen olyan vélemények is, hogy Tibi atyát is megvette valaki ("tudjukki"), és pénzért állt ki az a kormány ellen. Ezeket a vádakat is visszautasítják.

Forrás: hvg.hu