Nagyon készülnek a Fradi ultrái a Paks elleni meccsre

2017. november 17. 14:19

Idegenben játszik a Ferencváros a hétvégén, és az ultrák, ahogy azt a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-csoport bejelentette, azt a döntést hozták, hogy egy Ferencváros feliratú drapériával fognak szurkolni, nem lesz más felirat, ezzel is a szurkolók egységét fejezve ki.

Amely egységnek nem használt, hogy a 3,5 év után az Üllői útra november 4-én újra beengedett szurkolók összeverték a Kubatov-éra vezérszurkolóját, aki késekkel védekezett. A rendőrség már elkapott 24 feltételezett elkövetőt, az ügyészség pedig csoportosan elkövetett garázdasággal és súlyos testi sértéssel vádolja őket. Az MLSZ 3 millió forint büntetés megfizetésére és hárommeccses szektorbezárásra ítélte a klubot a történtek miatt.

A Facebook-csoport úgy fogalmaz, hogy a döntés "A Debrecen elleni mérkőzés szünetében történt sajnálatos és elítélendő eset, és az azt követő nyilvános és egyéb háttérben zajló történések miatt "született. A korábban kizárt ultrák ugyanis a jelenlegi klubvezetés minimum hibájának, avagy provokációjának tartják az ügyet - írja a hvg.hu.
Forrás: hvg.hu